Sponsoren

Gold sponsoren

Als producent van hoogwaardige diervoeders levert Kamphuis mengvoeders al jaren een onderscheidend en specifiek pakket van voeders aan vooruitstrevende ondernemers in de varkens- rundvee-, geiten- en pluimveehouderij.
Kamphuis mengvoeders koppelt een rijke historie aan een toekomstgerichte instelling.

kamphuislogo

Fysiotherapie Gewald

Naast haar werk als kinderfysiotherapeut werkt Ina ook als allround fysiotherapeut. Als allround fysiotherapeut kun je bij haar terecht op het gebied van manuele therapie, manuele lymfedrainage en oedeemtherapie, sportfysiotherapie, functie en functie stoornissen van de bekkenbodem en tapen bij volwassenen en kinderen. Als kinderfysiotherapeut heeft zij opleidingen gevolgd op het gebied van baby massage, Plagiocephalometrie en voorkeurshouding , meetinstrumenten in dagelijks leven en sport en schrijfmotoriek.

Voor een optimaal en aangenaam klimaat in elk seizoen. Aircoshop is een online airco winkel voor particulier, bedrijf en installateur. Van woonkamer tot kantine en van kantoor tot sportruimte.

aircoshop

Niessink & Partners

Niessink & Partners is een regionaal opererend accountants- en advieskantoor met zo’n 25 specialisten. We voelen ons sterk verbonden met u en uw bedrijf. Wij zijn de accountants, fiscalisten en ondernemersadviseurs die uw taal spreken.
Niessink & Partners is een complete dienstverlener op het terrein van accountancy, fiscale adviezen, personeel en organisatie. Van het opstellen van een begroting tot het verzorgen van een samenstellingsverklaring, we ondersteunen u graag.niessink en partners

 

E-Coldstore Neede

Een duurzame relatie
We beschikken over een goed geoutilleerd en energie-efficiënt koel- en vrieshuis dat is ingedeeld volgens moderne logistieke inzichten. Alle producten zijn altijd snel en makkelijk in en uit te rijden. Verder biedt E-Coldstore uitstekende voorzieningen voor laden, lossen en overslag. In veel gevallen kunnen wij de kwaliteits- en gewichtscontroles, het invriezen, verpakken, tempereren en transport voor u verzorgen. E-Coldstore biedt u een adequate hoogwaardige service voor een scherpe prijs.

E-coldstore

Korte lijnen, snel leveren en de beste kwaliteit voor de beste prijs. Dat is de service die wij bieden. Daarnaast staan we ook nog eens garant voor een professionele uitstraling en montage van onze producten.

banner 9

Electro World Neede

Naast de aantrekkelijk geprijsde producten staat service met eigen technische dienst nog steeds hoog in ons vaandel.
Wassen, koelen, koken en audio-video waren al productgroepen die bij ons al jarenlang ruim vertegenwoordigd waren. In onze nieuwe winkel treft u nu ook een uitbreiding van multimedia en inbouwapparaten aan.

banner 10

Tapp en Van Hoff notarissen

Persoonlijke dienstverlening op maat zonder financiële ‘verrassingen’.
Als u kiest voor Full Service, weet u precies waar u mee af bent. Voor een vast bedrag regelen we alles voor u, van A tot en met Z.
Bij onze budget producten kiest u voor standaard diensten voor een scherp tarief.
U kunt rekenen op de kwaliteit die u van ons gewend bent. Eventuele aanvullende diensten brengen we afzonderlijk in rekening.

logo_tap_van_hoff

Hét adres voor aanleg, onderhoud en/of reparatie op het gebied van:
Gas, water, elektra, zonnepanelen, cv, sanitair, dak-/zinkwerk en luchtbehandeling.
Het installatiebedrijf is o.a. werkzaam in Neede, Eibergen, Borculo en Haaksbergen.

gelderland-installatiebedrijf-ten-hoopen

VTV Horsetrucks

VTV is ruim 20 jaar gespecialiseerd in carrosseriebouw van horsetrucks voor het veilig en comfortabel vervoeren van paarden. Tegenwoordig bouwen we voornamelijk B-rijbewijs horsetrucks. Van oudsher ken je VTV Horsetrucks als TVW Veewagens van het bouwen en aanpassen van grote paardenvrachtwagens voor een C-rijbewijs. Voor deze specialisatie en reparaties kun je uiteraard nog bij ons terecht.
Door het constant streven naar productverbetering heeft de doorontwikkeling van onze ruime paardentransporters een enorme vlucht genomen. Resultaat: auto’s met hoge kwaliteit, gunstig laadvermogen, optimale veiligheid en een mooie afwerking tegen een voordelige prijs. VTV Horsetrucks gebruikt nieuwe Citroën Jumpers en Fiat Ducato’s of occassions; beiden zijn geschikt voor een B-rijbewijs. Deze wagens worden in eigen fabriek getransformeerd tot professionele paardentransporters met drie jaar complete garantie. Beide soorten wagens kunnen naar wens in kleur worden gespoten én ingedeeld.

image001