L.R. en P.C. De Pasruiters beschikken over een eigen accommodatie, genaamd:  ’t Pasveld. Deze accommodatie is gelegen op de Needse Berg aan de Bergweg te Neede en wordt gekenmerkt door ruim 4000m2  eb- & vloedbodem. Het hele jaar door worden er lessen gegeven op ons fantastische terrein, waarbij afgewisseld wordt tussen dressuur- en springlessen op verschillende dagen. Jong en oud, pony’s en paarden; voor iedere doelgroep is er bij de pasruiters een gepaste les te vinden.

Onze jongste ruitertjes krijgen les van Fleur Kluinhaar en Chantal ten Dam, waarbij veiligheid en plezier voorop staat. Chantal verzorgt hier in de even weken de dressuurlessen, de springlessen worden door Fleur verzorgd. In deze lessen wordt voornamelijk geprobeerd om op een speelse manier de kinderen het plezier te laten ervaren van het paardrijden. Anderzijds wordt hen ook geleerd hoe ze met een pony om moeten gaan, ook wanneer iets even niet helemaal lukt!

De ponyruiters krijgen iedere dinsdagavond les, waarbij de springlessen in de oneven weken gegeven worden door Chantal ten Dam en de dressuurlessen in de even weken door Chelsea Hogeslag.

De leden bij de paarden krijgen momenteel op woensdag of donderdag in de even weken dressuurles van Dennis Schurink, waarbij op de woensdagavond drie à 4 lessen verreden worden en op de donderdagavond één les.

In de oneven week worden bij de paarden op de woensdag springlessen verzorgd door Nathalie Nijland. In de springweek worden er op de woensdag drie lessen verreden. Voor iedereen is er een geschikte les te vinden, van ruiters die net beginnen met springen tot fanatieke wedstrijdruiters. Ook is er op de dinsdag nog een springles in de oneven weken, deze wordt gegeven door Chantal ten Dam.