Bollert Brons

In september organiseren wij jaarlijks ons nationale evenement: “De Bollert Brons”.

Van oudsher uit is “De Bollert Brons” een cross country voor ruiter en paard, waarbij alle deelnemende combinaties een dressuurproef afleggen, een springparcours rijden, evenals de spectaculaire cross welke uitgezet is in het natuurgebied “De Bollert”.

De Bollert Brons is door de jaren heen uitgegroeid tot een volwaardig evenement met een Herfst Fair. Ook wandelaars kunnen hier hun hart ophalen, want dit unieke plekje midden in de prachtige bossen en heide tussen Geesteren, Gelselaar en Neede in de gemeente Berkelland leent zich daar bij uitstek voor.

Dit alles maakt dat ons evenement vertier biedt aan het gehele gezin en we jaarlijks kunnen rekenen op zo’n 4 à 5 duizend bezoekers.

Herfst Fair “De Bollert”

Gedurende  het gehele weekend organiseren wij natuurlijk ook weer onze Herfst Fair! Inmiddels zijn wij al weer een hele tijd druk bezig om deze fair vorm te geven. Een Herfst Fair met voor ieder wat wils… (zelfgemaakte) sieraden en byoux, (Italiaanse) kleding, parfum, woon- en tuindecoratie, zelfgemaakte kaarten, Jemako, (zelfgemaakte) tassen, parfum en waxmelts, Ginseng en Aloë Vera, Italiaanse producten maar ook tuinplanten, pelletkachels, auto’s en nog groter materieel! Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht, wat dacht u van heerlijk ambachtelijk ijs en superstroopwafels?

’t Ruiterparadijs uit Hengevelde is ’s ochtends in de vroegte al weer op onze Herfst Fair aanwezig om wanneer nodig de ruiters te voorzien van alle mogelijke benodigdheden op het gebied van paard en ruiter!

We hebben een groot terrein, dus extra standhouders zijn wat ons betreft van harte welkom.

Zowel op de zaterdag- als de zondag is de Herfst Fair geopend van 11.00 – 18.00 uur.

Helaas zijn honden niet toegestaan op het terrein.

De Bollert Brons 2020

Noteer in uw agenda:

12 en 13 september. Tot dan!